Help elkaar vanuit je hart en zie hoe de wereld leuker, mooier en beter wordt!

Ubuntu Health

Gezondheidszorg vanuit de natuur, geheel kosteloos en holistisch.

UE cursus - twee daags

Wil je zelf mensen vanuit liefde kunnen helpen, of de energie kunnen ontvangen zodat je nooit meer uitgeput kan raken bij het helpen van anderen?

→ Wanneer u interesse heeft om deze cursus in Vlaardingen te volgen, bel of mail ons.


U kunt zich ook landelijk aanmelden voor deze twee-daagse starters cursus EU-01.

Kijk wanneer er een cursus gegeven wordt, en meld je aan via deze website: www.shyholland.nl

 

Ubuntu Rotterdam is aangesloten bij SHY-Holland

Achtergrond informatie: Deze cursus is voor een energetische transitie van 3D naar 5D, toegewijd aan heel-wording en het ascensieproces: heling van trauma en het herstellend vermogen vergroten.

Door het ophogen van de frequentie van het fysieke lichaam, komt er meer ruimte voor belichaming van de ziel (hoger zelf), goddelijke wil en service (taak van de ziel). Je ziel vindt zijn doel, waardoor depressie verdwijnt en je geluk kan vinden.

Elkaar begrijpen door helder voelen. Empathie is niet langer een last maar een talent!


Meld je aan voor de twee-daagse cursus, waarbij je je laterale vermogens vergroot, van 3D naar 5D transformeert, en verbinding leert maken, waardoor je krachtiger wordt om je zelf en daarna de medemens te kunnen helpen, wanneer nodig.

Ontwikkel je naar een hogere frequentie en help mee de mensheid te ondersteunen waar nodig.

Mocht je na deze ‘basis’ cursus verder willen leren op dit terrein, dan kan dat. Er zijn in totaal 7 cursussen, waarna jouw ziel op alle vlakken de mensheid kan ondersteunen. De uitleg hiervan leer je in deze eerste basis-cursus.